Οπεκα : ΟΠΕΚΑ: Αλλάζει η εξυπηρέτηση του κοινού - Τα τηλέφωνα για ... / Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον.

Οπεκα : ΟΠΕΚΑ: Αλλάζει η εξυπηρέτηση του κοινού - Τα τηλέφωνα για ... / Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον.. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες:

Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα.

ΟΠΕΚΑ: Αυτά είναι τα 24 επιδόματα που θα χορηγήσει το 2020 ...
ΟΠΕΚΑ: Αυτά είναι τα 24 επιδόματα που θα χορηγήσει το 2020 ... from i0.wp.com
Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης.

Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον.

Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα.

Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον.

ΟΠΕΚΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα voucher «Ψηφιακή ...
ΟΠΕΚΑ: Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα voucher «Ψηφιακή ... from www.naftemporiki.gr
Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες:

Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα.

Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή.

Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΟΠΕΚΑ: Τα δέκα επιδόματα που καταβάλλονται στο τέλος Μαρτίου
ΟΠΕΚΑ: Τα δέκα επιδόματα που καταβάλλονται στο τέλος Μαρτίου from www.powergame.gr
Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες:

Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες:

Α) ο πολίτης εξυπηρετείται με φυσική παρουσία στις υπηρεσίες του οπεκα μόνον. Jul 01, 2021 · όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οπεκα, οι δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι οι ακόλουθες: Διαδικασίες για την ατομική και δημόσια υγεία, υπηρεσίες για φάρμακα, νοσηλεία και επιδόματα. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης εθνικών πολιτικών κοινωνικής αλληλεγγύης. Jun 28, 2021 · στις 30 ιουνίου, δηλαδή την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα πληρωθούν από τον οπεκα επτά επιδόματα. Jun 14, 2021 · προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους η δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα του λαε/οπεκα, παρατείνεται έως και την παρασκευή 18 ιουνίου 2021 (ώρα 23.59') η υποβολή.